Full color belettering

Wens je een full color belettering op jouw zakelijke auto? Lettral is een publiciteitsbedrijf gelegen in Ardooie, nabij Roeselare, dat zorgt voor onder meer autobelettering. Wij zijn een toonaangevend en hedendaags bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen en leveren van diverse reclamematerialen, zoals autostickers maar ook panelen en nog veel meer.

Ons bedrijf zorgt voor full color belettering

Full color is een bedrukking die vaak wordt gekozen als er vier of meer kleuren in een ontwerp zitten. Een full color belettering kan worden toegepast op diverse soorten zelfklevende folies die geschikt zijn voor de auto en ook voor andere voertuigen. Zo gebruiken wij deze toepassing in onder andere onze carwrap. Ook voor onze autostickers gebruiken wij deze belettering. Dankzij deze toepassing komen de kleuren cyaan, magenta, yellow en key beter tot hun recht. Daarnaast is full color in meer reclamematerialen toe te passen, zoals bij gevelreclame.

Stickers Lettral 5616px
D89c5395 7d9e 4af2 bc8d 475f98a4ad88

Bekijk alle mogelijkheden!

Het drukken van belettering in full color is mogelijk voor alle voertuigen. Bekijk alle mogelijkheden op onze website. Heb je vragen over de toepassing van full color belettering? Neem dan contact met ons op! Dat kan je doen door te bellen naar +32 51 46 73 16, een e-mail te sturen naar info@lettral.be of door het contactformulier in te vullen. Onze medewerkers denken graag met je mee.

Je droomreclame realiseren?

Contacteer ons

Winkelwagen

Totaal excl. BTW

€ 0.00

Totaal incl. BTW

€ 0.00

Bestellen