Full color belettering

Wens je een fullcolorbelettering op jouw zakelijke auto? Lettral is een publiciteitsbedrijf gelegen in Ardooie, dat zorgt voor onder meer autobelettering. Wij zijn een toonaangevend en hedendaags bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen en leveren van diverse reclamematerialen, zoals autostickers maar ook panelen en nog veel meer.

Ons bedrijf zorgt voor fullcolorbelettering

Full color is een bedrukking die vaak wordt gekozen als er vier of meer kleuren in een ontwerp zitten. Een fullcolorbelettering kan worden toegepast op diverse soorten zelfklevende folies die geschikt zijn voor de auto en ook voor andere voertuigen. Zo gebruiken wij deze toepassing in onder andere onze carwrap. Ook voor onze reclame met autostickers gebruiken wij deze belettering. Dankzij deze toepassing komen de kleuren cyaan, magenta, yellow en key beter tot hun recht. Ook bij de belettering van vrachtwagens zijn er fullcolormogelijkheden.

Stickers Lettral 5616px
D89c5395 7d9e 4af2 bc8d 475f98a4ad88

Bekijk alle mogelijkheden

Het drukken van belettering in full color is mogelijk voor alle voertuigen. Bekijk alle mogelijkheden online. Heb je vragen over de toepassing van fullcolorbelettering? Neem dan contact met ons op! Dat kan je doen door te bellen naar +32 51 46 73 16 of door het contactformulier in te vullen. Onze medewerkers denken graag met je mee.

Je droomreclame realiseren?

Contacteer ons

Winkelwagen

Totaal excl. BTW

€ 0.00

Totaal incl. BTW

€ 0.00

Bestellen