Muursticker bestellen

Een muursticker bestellen doe je bij Lettral. Ons publiciteitsbedrijf, gelegen in Ardooie, is gespecialiseerd in het ontwerpen en bedrukken van diverse reclamematerialen. Onder deze publiciteitsmaterialen vallen onder meer onze muurstickers, maar ook autostickers en carwrap. Je kan zelf een ontwerp aanleveren. Daarnaast is het ook mogelijk dat ons team van specialisten jou een ontwerp voorlegt dat jouw verhaal weergeeft.

Een muursticker bestellen die geschikt is voor verschillende ondergronden

Bij het bestellen van een muursticker hou je natuurlijk rekening met de verschillende doeleinden van jouw reclame. Zo bieden wij jou verschillende materialen aan waarop je stickers in jouw ontwerp kan laten drukken. Daardoor is het mogelijk om deze sticker op verschillende ondergronden te plakken. Alle folies die wij hebben, zijn zelfklevend en eenvoudig te herpositioneren of te verwijderen zonder eventuele lijmresten. Dat geldt ook als je bij ons vloerstickers gaat bestellen.

Stickers Lettral 5616px
D89c5395 7d9e 4af2 bc8d 475f98a4ad88

Stel jouw stickers samen in onze webshop

Het bestellen van een muursticker doe je eenvoudig in onze webshop. Je kan namelijk al een sticker online samenstellen vanaf één stuk. Wil je graag je wensen omtrent de muursticker met ons bespreken of heb je vragen over het bestellen? Neem dan vooral contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@lettral.be of te bellen naar +32 51 46 73 16.

Je droomreclame realiseren?

Contacteer ons

Winkelwagen

Totaal excl. BTW

€ 0.00

Totaal incl. BTW

€ 0.00

Bestellen