Muursticker bestellen

Een muursticker bestellen doe je bij Lettral. Ons publiciteitsbedrijf, gelegen in Ardooie, dicht bij Roeselare, is gespecialiseerd in het ontwerpen en bedrukken van diverse reclamematerialen. Onder deze publiciteit materialen valt onder meer onze muurstickers, maar ook autostickers en carwarp. Je kan zelf een ontwerp aanleveren. Daarnaast is het ook mogelijk dat ons team van specialisten jou een ontwerp voorlegt dat jouw verhaal weergeeft.

Een muursticker bestellen die geschikt is voor verschillende ondergronden

Bij het bestellen van een muursticker hou je natuurlijk rekening met de verschillende doeleinden van jouw reclame. Zo bieden wij jou verschillende materialen aan waarop jouw ontwerp gedrukt kan worden. Daardoor is het mogelijk om deze sticker op verschillende ondergronden te plakken. Alle folies die wij hebben, zijn zelfklevend en eenvoudig te herpositioneren of te verwijderen zonder eventuele lijmresten. Dat geldt tevens ook voor onze vloerstickers.

Stickers Lettral 5616px
D89c5395 7d9e 4af2 bc8d 475f98a4ad88

Stel jouw sticker samen in onze webshop!

Het bestellen van een muursticker doe je eenvoudig in onze webshop. Je kan namelijk al een sticker online samenstellen vanaf één stuk. Wil je graag je wensen met ons bespreken? Of heb je vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem dan vooral contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@lettral.be, te bellen naar +32 51 46 73 16 of door het contactformulier in te vullen.

Je droomreclame realiseren?

Contacteer ons

Winkelwagen

Totaal excl. BTW

€ 0.00

Totaal incl. BTW

€ 0.00

Bestellen