Vloerstickers bestellen

Bij ons bedrijf kan je vloerstickers bestellen van hoogwaardige kwaliteit op maat en in elke gewenste vorm. Lettral, gelegen in Ardooie is een eigentijds publiciteitsbedrijf. Wij leveren diverse diensten aan binnen deze branche. Lees verder en ontdek waarom je bij ons je vloerstickers zou bestellen.

De vloerstickers die je in onze webshop kan bestellen, hebben een antislip-laag

Een vloersticker zorgt ervoor dat je meteen de aandacht krijgt. Wij bedrukken die stickers door gebruik te maken van een slijtvaste folie. Die folie is geschikt voor alle vlakken toepassingen. Daarnaast zijn de stickers voorzien van een antislip-laag. De laag garandeert dat er veilig op onze vloerstickers kan gelopen worden. Naast deze vloerstickers kan je in onze webshop ook muurstickers bestellen. Stickers zijn overigens niet onze enige producten. Zo produceren wij ook banners, spandoeken en andere buitenreclame.

Stickers Lettral 5616px
D89c5395 7d9e 4af2 bc8d 475f98a4ad88

Plaats een bestelling in onze webshop

Onze vloerstickers zijn in onze webshop te bestellen in elke gewenste vorm. Plaats daarom snel een bestelling! Heb je nog vragen over onze levering? Of wil je graag jouw wensen met ons bespreken? Onze professionele medewerkers helpen je graag. Je kan ons contacteren door te bellen naar +32 51 46 73 16. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Je droomreclame realiseren?

Contacteer ons

Winkelwagen

Totaal excl. BTW

€ 0.00

Totaal incl. BTW

€ 0.00

Bestellen