Vloerstickers bestellen

Bij ons bedrijf kan je vloerstickers van hoogwaardige kwaliteit op maat en in elke gewenste vorm bestellen. Lettral, gelegen in Ardooie, dicht bij Roeselare, is een eigentijds publiciteitsbedrijf. Wij leveren diverse diensten aan binnen deze branche. Zo zorgen wij voor autostickers, maar ook banners, spandoeken, buitenreclame en stickers.

De vloerstickers die je in onze webshop kan bestellen, hebben een antislip-laag

Een vloersticker zorgt ervoor dat je meteen de aandacht krijgt. Wij bedrukken deze stickers door gebruik te maken van een slijtvaste folie. Die folie is geschikt voor alle vlakken toepassingen. Daarnaast zijn deze stickers voorzien van een antislip-laag. De laag zorgt ervoor dat er veilig op onze vloerstickers kan gelopen worden. Naast deze vloerstickers kan u in onze webshop ook muurstickers bestellen.

Stickers Lettral 5616px
D89c5395 7d9e 4af2 bc8d 475f98a4ad88

Plaats een bestelling in onze webshop!

Onze vloerstickers zijn in onze webshop te bestellen in elke gewenste vorm. Plaats daarom snel een bestelling! Heb je nog vragen over onze levering? Of wil je graag jouw wensen met ons bespreken? Onze professionele medewerkers helpen je graag. Je kan ons contacteren door te bellen naar +32 51 46 73 16 of door een e-mail te sturen naar info@lettral.be. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Je droomreclame realiseren?

Contacteer ons

Winkelwagen

Totaal excl. BTW

€ 0.00

Totaal incl. BTW

€ 0.00

Bestellen