Zandstraalfolie op maat

Wil je zandstraalfolie op maat bestellen voor een raam van jouw bedrijf? Lettral, gelegen in Ardooie, biedt je een ruim assortiment aan materialen die geschikt zijn voor het maken van reclame. In onze webshop is het mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren. Daarbij werken onze professionals jouw idee uit tot in de puntjes uit. We kunnen daarvoor een beroep doen op vele jaren ervaring. Ons bedrijf is namelijk al actief sinds 1983.

In onze webshop kan je zandstraalfolie op maat bestellen

Zandstraalfolie is een matte, melkachtige folie voor een raam. De folie wordt gebruikt in ruimtes waar de lichtinval hetzelfde moet blijven. Door de zandstraalfolie op maat van je raam behoud je de lichtinval en creëer je tegelijkertijd meer privacy. De zandstraalfolie voor je raam kan je op maat bestellen in onze webshop. Daarnaast vind je in onze webshop ander reclamemateriaal, waaronder stickers. We bieden zelfs de optie om de stickers zelf te ontwerpen.

Stickers Lettral 5616px
D89c5395 7d9e 4af2 bc8d 475f98a4ad88

Raamstickers bestellen met jouw huisstijl erop

Naast de zandstraalfolie voor je raam die je in onze webshop kan bestellen, bieden wij ook raamstickers aan. Dat is een simpele oplossing die je kan gebruiken voor verschillende marketingdoeleinden. Daarnaast trekt een raamsticker de aandacht van voorbijgangers. Onze raamstickers kan je zowel gebruiken voor binnen– als buitenreclame. Daarvoor hebben wij diverse materialen beschikbaar. Deze stickers zijn eenvoudig online te bestellen vanaf één stuk.

Win informatie in over het plaatsen van een bestelling!

Heb je vragen over het bestellen van zandstraalfolie op maat van je raam off wil je graag nog meer te weten komen over een van onze andere producten, zoals onze muurstickers? Onze medewerkers denken graag met je mee. Neem dus gerust contact met ons op! Dat kan je doen door een e-mail te sturen naar info@lettral.be of door even te bellen naar het volgende telefoonnummer: +32 51 46 73 16.

IMG 5391

Je droomreclame realiseren?

Contacteer ons

Winkelwagen

Totaal excl. BTW

€ 0.00

Totaal incl. BTW

€ 0.00

Bestellen